Werkwijze van juGO

Werkwijze van juGO

De werkwijze van juGO

1. De eerste kennismaking: tijdens de eerste kennismaking leren we graag over jou, je bedrijf, de wensen, doelstellingen en hulpvraag.

2. Gratis eerlijk en helder advies: op basis van de wensen, doelstellingen en hulpvraag geven we een eerlijk en helder advies. Als we iets voor je kunnen betekenen, dan krijg je inzicht in de mogelijkheden en voordelen van een samenwerking met juGO. Past de hulpvraag niet bij onze expertise of is je bedrijf op dit moment (nog) niet gebaad bij onze diensten, dan zijn we daar ook duidelijk in. 

3.  Strategie en plan van aanpak: op basis van de wensen, doelstellingen en hulpvraag bedenken we de juiste strategie en komen we tot een plan van aanpak. Dit vormt de leidraad van onze samenwerking en zorgt voor duidelijkheid tijdens onze weg naar het einddoel.

4. Tijd om aan de slag te gaan! Genoeg gepraat, het is tijd voor actie. We starten de werkzaamheden volgens de gemaakte afspraken en het plan van aanpak. 

5. Communicatie: we houden je op de hoogte van de vorderingen en resultaten. Zijn er vragen of opmerkingen, dan zijn we altijd bereikbaar via e-mail, telefoon of WhatsApp.

juGO gaat voor de lange termijn. We willen dat jij 100% tevreden bent over onze manier van werken en de geleverde diensten. We willen trots zijn op ons werk en de reviews van onze klanten. Daar doen we dan ook ons uiterste best voor!

Geen contract en nooit vooraf betalen

Een samenwerking met een expert die op afstand voor je werkt, start op basis van vertrouwen. Goede reviews van klanten en een mooi portfolio van eerdere projecten geven een goede indruk, maar nemen misschien nog niet alle twijfels weg. Daar hebben we het volgende op bedacht.  

juGO werkt niet met contracten. Je zit dan ook nooit ergens aan vast. Maak je bijvoorbeeld gebruik van onze diensten om je Google Ads campagnes te beheren, dan kun je stoppen, pauzeren of overstappen wanneer je wilt. 

Vooraf betalen hoeft ook niet. Na een schriftelijke opdrachtbevestiging, waarin precies staat beschreven wat we voor jouw bedrijf zullen doen, gaan we voor je aan de slag. Je betaalt pas als het werk naar tevredenheid is geleverd. 

Exclusief in jouw regio. Je hoeft je niet druk te maken om de concurrenten in jouw werkgebied. juGO werkt alleen voor jouw bedrijf! Zo weet je zeker dat we ons uiterste best doen om voor jouw de hoogst mogelijke positie te behalen. 

Je ontvangt begrijpelijke rapportages. Maak je gebruik van onze dienstverlening voor Google Ads, dan krijg je naast Google Analytics ook van ons nog makkelijk te begrijpen rapportages zodat je precies weet welke resultaten we behalen. 

En zit je met vragen of opmerkingen, dan is er één aanspreekpunt. Dat is wel zo makkelijk. 

Ontdek juGO's unieke aanpak in 80 seconden

juGO VSP - De unieke juGO aanpak in 80 seconden

Tevreden klanten

Abdel Laayati
Abdel Laayati
2023-10-06
Top service. Flexibel en reageert razend snel. Duidelijk/operatief en meedenkend.
T
T
2023-10-05
Mooi persoonlijk gesprek gehad met Michel, heeft duidelijk toegelicht waar wij als bedrijf nog in kunnen verbeteren met daarnaast advies hoe google addwords ons in de toekomst goed kan helpen. Een gratis advies gesprek is zeker een aanrader ongeacht je situatie, of je nou een starter bent of niet. Nogmaals bedankt voor het fijne gesprek!
Anouk Schwieters
Anouk Schwieters
2023-07-19
Ik ben zeer tevreden over JuGo VSP. Michiel komt met onderbouwd advies en denkt mee. De lijnen zijn kort en er wordt echt de tijd genomen voor overleg en uitleg. Hij is kundig en beslist geen partij die het onderste uit de kan wil. Hij gaat voor tevreden klanten en resultaat! Dat is het fijne aan een klein kantoor en ik zou hem dan ook iedereen aanbevelen!
Holywood Builders
Holywood Builders
2023-04-19
JuGO verzorgt voor ons de Google Ads campagnes, wij zijn heel blij met de resultaten en de samenwerking met Michel!
Kees de Boer
Kees de Boer
2023-04-17
Top service en we komen nog op terug.
Chantal Leeuwenburg
Chantal Leeuwenburg
2023-03-09
Michel heeft mij perfect geholpen met mijn hulpvraag. Ik wilde hulp bij SEO En hij heeft veel ervaring en kennis van Google. Zijn advies was om de website te optimaliseren. Zodat ik beter en sneller vindbaar ben in Google. Na een verouderde website was het nodig om deze aan te passen. Dat proces verliep heel prettig. En ging vrij snel. Hij was me heel behulpzaam met ideeën en input. Om zo tot een mooie frisse overzichtelijke website te komen. Ik ben er heel blij mee en ben hem dankbaar. Want hier heb ik geen verstand van. Ik kan hem echt aanbevelen!👌👍
mohammed
mohammed
2023-02-22
Fijn bedrijf om mee samen te werken, ik ben er heel blij mee. Het helpt zeker voor mijn bedrijf om goed gevonden te worden. Ook mijn website is verbeterd. Ze denken goed mee naar de wensen die ik heb.
Info Rij
Info Rij
2023-02-12
Samenwerking met juGO is top! Binnen een week een mooie en professionele website voor ons gemaakt. Erg tevreden. Vriendelijk en snel contact. Echt een aanrader!
Rob de Wolff
Rob de Wolff
2023-02-06
Mijn nieuwe website bij juGO laten maken. Heel erg tevreden. Vriendelijk contact, professioneel en snel. Mijn nieuwe website gaat zeker helpen om nog beter vindbaar te zijn op het internet. Dank voor de fijne samenwerking

Portfolio

Sinds de oprichting van juGO in november 2022 hebben we al een mooie resultaten behaald voor een uiteenlopend klantenbestand. 

Bij juGO kun je terecht voor online maatwerk. Want ook voor een kleiner budget, bieden we oplossingen op maat. 

Bekijk ons portfolio om een indruk te krijgen van de mogelijkheden en resultaten.

juGO-VSP-juGOvsp-webdesign