Gratis website analyse en Google Ads audit

Laat je website en Google Ads account gratis beoordelen door onze onafhankelijke en gecertificeerde senior Google Ads specialist met meer dan 12 jaar ervaring. 

Google Reviews van onze klanten

Abdel Laayati
Abdel Laayati
2023-10-06
Top service. Flexibel en reageert razend snel. Duidelijk/operatief en meedenkend.
T
T
2023-10-05
Mooi persoonlijk gesprek gehad met Michel, heeft duidelijk toegelicht waar wij als bedrijf nog in kunnen verbeteren met daarnaast advies hoe google addwords ons in de toekomst goed kan helpen. Een gratis advies gesprek is zeker een aanrader ongeacht je situatie, of je nou een starter bent of niet. Nogmaals bedankt voor het fijne gesprek!
Anouk Schwieters
Anouk Schwieters
2023-07-19
Ik ben zeer tevreden over JuGo VSP. Michiel komt met onderbouwd advies en denkt mee. De lijnen zijn kort en er wordt echt de tijd genomen voor overleg en uitleg. Hij is kundig en beslist geen partij die het onderste uit de kan wil. Hij gaat voor tevreden klanten en resultaat! Dat is het fijne aan een klein kantoor en ik zou hem dan ook iedereen aanbevelen!
Holywood Builders
Holywood Builders
2023-04-19
JuGO verzorgt voor ons de Google Ads campagnes, wij zijn heel blij met de resultaten en de samenwerking met Michel!
Kees de Boer
Kees de Boer
2023-04-17
Top service en we komen nog op terug.
Chantal Leeuwenburg
Chantal Leeuwenburg
2023-03-09
Michel heeft mij perfect geholpen met mijn hulpvraag. Ik wilde hulp bij SEO En hij heeft veel ervaring en kennis van Google. Zijn advies was om de website te optimaliseren. Zodat ik beter en sneller vindbaar ben in Google. Na een verouderde website was het nodig om deze aan te passen. Dat proces verliep heel prettig. En ging vrij snel. Hij was me heel behulpzaam met ideeën en input. Om zo tot een mooie frisse overzichtelijke website te komen. Ik ben er heel blij mee en ben hem dankbaar. Want hier heb ik geen verstand van. Ik kan hem echt aanbevelen!👌👍
mohammed
mohammed
2023-02-22
Fijn bedrijf om mee samen te werken, ik ben er heel blij mee. Het helpt zeker voor mijn bedrijf om goed gevonden te worden. Ook mijn website is verbeterd. Ze denken goed mee naar de wensen die ik heb.
Info Rij
Info Rij
2023-02-12
Samenwerking met juGO is top! Binnen een week een mooie en professionele website voor ons gemaakt. Erg tevreden. Vriendelijk en snel contact. Echt een aanrader!
Rob de Wolff
Rob de Wolff
2023-02-06
Mijn nieuwe website bij juGO laten maken. Heel erg tevreden. Vriendelijk contact, professioneel en snel. Mijn nieuwe website gaat zeker helpen om nog beter vindbaar te zijn op het internet. Dank voor de fijne samenwerking

Voordelig Google Ads uitbesteden

Wil je het beste resultaat en het hoogste rendement? Kies dan voor een gecertificeerde Google Ads expert die jouw Google Ads campagnes beheert en optimaliseert. 

De investering in een Google Ads expert betaalt zich terug door meer offerte aanvragen, hogere omzet en optimale inzet van jouw marketing budget. 

Vanaf € 299,- exclusief BTW per maand zorgt een gecertificeerde Google Ads expert van juGO ervoor dat jouw bedrijf bovenaan in Google vindbaar is in de regio waar jouw klanten zich bevinden. 

De tarieven voor het opzetten, beheren en optimaliseren zijn afhankelijk van de omvang van de Google Ads campagnes. We bespreken tijdens onze kennismaking de mogelijkheden, wensen en doelstellingen en doen vervolgens een voorstel dat hierbij aansluit. Zo weet je precies wat je kunt verwachten. 

Profiteer van meer dan 12 jaar aan Google Ads kennis en ervaring en verbeter het rendement uit je online marketing investering. 

Neem contact op voor een kennismaking en gratis advies op maat.

De voordelen van Google Ads uitbesteden aan juGO

Wil je bovenaan in Google vindbaar zijn in jouw werkgebied, dan ontwikkelen, beheren en optimaliseren we jouw Google Ads campagnes vanaf € 299,- exclusief BTW per maand. Onze campagnes behalen betere resultaten voor een lager marketing budget. Dat is de meerwaarde van juGO.

 juGO werkt niet met lastige contracten. Je kunt altijd stoppen of tijdelijk pauzeren.

Bij juGO hoef je nooit vooruit te betalen. We gaan eerst voor je aan de slag voordat je een factuur ontvangt. Zo kun je zonder risico gebruik maken van onze expertise.

Profiteer van onze jarenlange ervaring met Google Ads en haal het hoogste rendement uit je online marketing budget. Wij zorgen ervoor dat er geen budget verloren gaat en je het beste resultaat behaalt.

Er kan maar één bedrijf bovenaan in Google staan. Daarom werken we exclusief voor jouw bedrijf en bedienen we geen concurrenten in dezelfde regio. Zo ben je er zeker van dat we alles uit de kast halen voor jouw bedrijf.

via Google Analytics en op maat gemaakte rapportages delen we de resultaten en krijg je inzicht in het rendement van de Google Ads campagnes. Hiermee maken we onze meerwaarde op een eenvoudige manier inzichtelijk.

de campagnes die we ontwikkelen zijn van jou. Jij bent en blijft altijd eigenaar van het Google Ads account en de bijbehorende advertentiecampagnes.

Wil je bovenaan zichtbaar zijn in Google Search? juGO kent de kneepjes van het vak en is Google Ads Search gecertificeerd. Check hier het certificaat.

Website ontwikkeling, optimalisatie en SEO

Kosten voor website ontwikkeling, optimalisatie en SEO werkzaamheden zijn onder andere afhankelijk van de omvang en kwaliteit van je huidige website en je wensen voor de verbeterde website. We kunnen wel al verklappen dat we hoge kwaliteit leveren.

Neem contact op voor een prijsopgave op maat en laat je verrassen door ons aanbod.