Gratis Google Ads advertentietegoed

Gratis Google Ads advertentietegoed

Google promotie actie voor nieuwe accounts

Als je wilt starten met Google Ads, kun je in veel gevallen gebruik maken van een mooie aanbieding van Google. juGO kan je als gecertificeerd Google Ads expert uiteraard helpen bij het aanmaken van een Google Ads account en het verzilveren van het gratis advertentietegoed, mits je aan de voorwaarden voldoet. 

Google aanbieding voor nieuwe Google Ads accounts:

“Om je te helpen beginnen met Google Ads, geven we je € 400 aan kosteloos advertentietegoed als je € 400 besteedt.”

 1. Aanbieding alleen geldig zolang de voorraad strekt.
 2. Aanbieding alleen beschikbaar voor adverteerders met een factuuradres in Nederland. Eén promotiecode per adverteerder.
 3. Om deze aanbieding te activeren: Klik op de knop of link die aan deze aanbieding is gekoppeld om de promotiecode automatisch toe te passen op uw eerste Google Ads-account. De promotiecode moet worden toegepast op uw eerste Google Ads-account binnen 14 dagen nadat uw eerste advertentievertoning vanuit een dergelijk account is weergegeven.
 4. Zo verdient u het tegoed: Nadat u de promotiecode in uw Google Ads-account heeft ingevoerd, moeten uw advertentiecampagnes binnen dertig dagen minstens € 400 aan kosten genereren (exclusief belastingen en toepasselijke toeslagen). Het is niet voldoende om een betaling van € 400 uit te voeren. Nadat u de promotiecode heeft toegepast, worden de advertentiekosten bijgehouden totdat € 400 is bereikt.
 5. Zodra 3 en 4 zijn voltooid, wordt het tegoed doorgaans binnen 5 dagen bijgeschreven op het factuuroverzicht van uw Google Ads-account.
 6. Het tegoed vervalt 60 dagen nadat het is toegepast op uw account.
 7. Tegoed is alleen van toepassing op toekomstige advertentiekosten. Er kan geen tegoed worden toegepast op kosten die zijn gemaakt voordat de promotiecode in uw Google Ads-account is ingevoerd.
 8. U ontvangt geen melding zodra het tegoed in uw Google Ads-account is opgebruikt en eventuele extra advertentiekosten worden in rekening gebracht via uw betaalmethode. Als u niet wilt doorgaan met adverteren, kunt u uw campagnes op elk gewenst moment onderbreken of verwijderen.
 9. Uw account moet succesvol zijn gefactureerd door Google Ads en een goede reputatie behouden om in aanmerking te blijven komen voor het gebruik van het tegoed.
 10. De volledige algemene voorwaarden vindt u hier https://www.google.nl/intl/nl/ads/coupons/terms.html.

Google Ads uitbesteden

Wil je het beste resultaat en het hoogste rendement? Kies dan voor een gecertificeerde Google Ads expert die jouw Google Ads campagnes beheert en optimaliseert. 

De investering in een Google Ads expert betaalt zich terug door meer offerte aanvragen, hogere omzet en optimale inzet van jouw marketing budget. 

Vanaf € 250,- exclusief BTW per maand zorgt een gecertificeerde Google Ads expert van juGO ervoor dat jouw bedrijf bovenaan in Google vindbaar is in de regio waar jouw klanten zich bevinden. 

Profiteer van meer dan 12 jaar aan Google Ads kennis en ervaring en verbeter het rendement uit je online marketing investering. 

juGO VSP - De Online Krachtpatser

De voordelen van Google Ads uitbesteden aan juGO:

 • Voordelige tarieven & hoger rendement: Wil je bovenaan in Google vindbaar zijn in jouw werkgebied, dan ontwikkelen, beheren en optimaliseren we jouw Google Ads campagnes vanaf € 250,- exclusief BTW per maand. Onze campagnes behalen betere resultaten voor een lager marketing budget. Dat is de meerwaarde van juGO.
 • Geen contract: je zit nergens aan vast. juGO werkt niet met lastige contracten. Je kunt altijd stoppen of tijdelijk pauzeren.  
 • Nooit vooruit betalen: bij juGO hoef je nooit vooruit te betalen. We gaan eerst voor je aan de slag voordat je een factuur ontvangt. Zo kun je zonder risico gebruik maken van onze expertise.
 • Campagnes zijn jouw eigendom: de campagnes die we ontwikkelen zijn van jou. Jij bent en blijft altijd eigenaar van het Google Ads account en de bijbehorende advertentiecampagnes.
 • Exclusief in jouw regio: er kan maar één bedrijf bovenaan in Google staan. Daarom werken we exclusief voor jouw bedrijf en bedienen we geen concurrenten in dezelfde regio. Zo ben je er zeker van dat we alles uit de kast halen voor jouw bedrijf.
 • Volledige transparantie: via Google Analytics en op maat gemaakte rapportages delen we de resultaten en krijg je inzicht in het rendement van de Google Ads campagnes. Hiermee maken we onze meerwaarde op een eenvoudige manier inzichtelijk.
 • 12 jaar ervaring: profiteer van onze jarenlange ervaring met Google Ads en haal het hoogste rendement uit je online marketing budget. Wij zorgen ervoor dat er geen budget verloren gaat en je het beste resultaat behaalt.
 • Gecertificeerd Google Ads specialist: wil je bovenaan zichtbaar zijn in Google Search? juGO kent de kneepjes van het vak en is Google Ads Search gecertificeerd. Check hier het certificaat.

Gratis Google ads audit

Laat je Google Ads account gratis beoordelen door onze onafhankelijke en gecertificeerde senior Google Ads specialist met meer dan 12 jaar ervaring. 

Google Ads starten met jugo

juGOVSP Cerfiticaat

Google Ads uitbesteden aan juGO zorgt voor betere resultaten en een hoger rendement uit je online marketing budget. juGO is een gecertificeerd Google Ads expert die je volledig ontzorgt en altijd streeft naar het beste resultaat en zo laag mogelijke kosten. 

Je zit bij juGO nooit vast aan een contract. Je kunt dan ook ten allen tijde stoppen of de campagnes tijdelijk onderbreken. 

Profiteer van meer dan 12 jaar ervaring met het opzetten, onderhouden en optimaliseren van Google Ads campagnes voor uiteenlopende bedrijven. Zowel in MBK als voor internationale B2B en B2C bedrijven. juGO helpt je om online vindbaar te zijn en zorgt voor een betaalbare en rendabele Google Ads strategie die geld oplevert. 

Neem contact op en haal het beste uit je Google Ads campagnes. 

juGOVSP Cerfiticaat

De juGO Google Ads certificering verifiëren kan via deze link

Zelf aan de slag met SEO en Google Ads?

Maak gebruik van deze 10 meest effectieve website optimalisatie tips. Zo leer je in minder dan 2,5 minuten wat je kunt doen om je website te verbeteren. 

Bekijk de 10 website optimalisatie tips of download het PDF bestand. 

Gebruik deze 10 tips om aan de slag te gaan met Google Ads. Hiermee leg je een sterke basis voor jouw rendabele Google Ads campagnes. 

Bekijk de 10 Google Ads tips voor beginners of download het PDF bestand.