Website ontwikkeling

Website ontwikkeling

Meer dan alleen een website

juGO ontwikkelt websites die bezoekers aanspoort tot actie. Met de juiste afbeeldingen en pakkende teksten overtuigen we je websitebezoekers van de kwaliteit van jouw producten en diensten en sturen we aan op de juiste actie. Dat kan zijn het overgaan tot een aankoop, het aanmelden voor een nieuwsbrief of het invullen van het contactformulier. 

Je nieuwe website wordt volledig SEO proof afgeleverd. Koppen, teksten, meta-omschrijvingen en geoptimaliseerde afbeeldingen… Alles wordt voor je geregeld. Ook het (opnieuw) aanmelden bij de zoekmachine Google wordt voor je uit handen genomen. Je hoeft je geen zorgen te maken over optimaliseren of over maandelijkse kosten die je bij veel andere websitebouwers moet betalen voor “onderhoud”. 

De website is volledig geoptimaliseerd voor mobiele apparaten. We maken je website ultra snel om de bezoekers de beste ervaring te garanderen. Dit verlaagt de bounce rate (bezoekers die snel je website verlaten) en draagt bij aan een positieve beleving. Hiermee verhogen we de kans op conversie, zoals een aankoop of het invullen van het contactformulier. 

En je wilt natuurlijk weten wat er allemaal op je website gebeurt. Daarom stellen we Google Analytics en Google Tag Manager in. Hiermee brengen we alles wat er op je website gebeurt in kaart en meten we zaken als het aantal bezoekers, de duur van het bezoek en het aantal verkopen of aanmeldingen. 

Je nieuwe website is dan ook meer dan alleen het online visitekaartje van je bedrijf. Je nieuwe website van juGO zorgt voor meer klanten en een hogere omzet!

Eenvoudig beheren en uitbreiden

juGO maakt websites op basis van WordPress in combinatie met Elementor. WordPress is een open-source content management systeem (CMS) dat wordt gebruikt om websites en blogs te creëren en beheren. Het is één van de meest populaire platformen voor websitebouw en -beheer, en wordt gebruikt door miljoenen websites over de hele wereld.

juGO kiest voor WordPress en Elementor vanwege de functionaliteit en eenvoud. Vanwege de populariteit is er een uitgebreid scala aan functionaliteiten en opties die je kunt toevoegen aan je website met behulp van plugins. Dit maakt het eenvoudig en voordelig om een website te maken die precies aansluit bij jouw wensen en de behoeftes van de bezoekers. 

Voor de opzet en ontwikkeling is in het begin enige technische kennis vereist. Maak je geen zorgen, dit neemt juGO voor je uit handen. Doordat WordPress een overzichtelijk en eenvoudig CMS is, kun je na de oplevering van je nieuwe website, zelf de website beheren en uitbreiden als je dit wilt. Met WordPress kun je namelijk zelf eenvoudig pagina’s en berichten toevoegen of afbeeldingen uploaden en bewerken. 

Wil je liever het beheer of uitbreiden van je website uitbesteden? Ook dat kan uiteraard. We werken niet met maandelijkse dure contracten. Je schakelt juGO simpelweg in als het nodig is. Zo weet je zeker dat je nooit te veel betaalt. 

Ultra snel en perfect voor mobiele telefoons

juGO zorgt tijdens de website ontwikkeling dat je nieuwe WordPress website ultra snel wordt en geschikt is voor gebruik op mobiele mobiele telefoons. 

Een snelle WordPress-website die ook geschikt is voor mobiele telefoons is belangrijk om verschillende redenen:

  • Gebruikerservaring: een snelle website biedt een betere gebruikerservaring, waardoor je bezoekers snel en eenvoudig de inhoud kunnen vinden die ze zoeken en je website efficiënt kunnen gebruiken.
  • SEO: een snelle website is belangrijk voor zoekmachine optimalisatie (SEO). Zoekmachines zoals Google geven de voorkeur aan snelle websites en kunnen snellere websites hoger in de zoekresultaten plaatsen dan tragere websites.
  • Conversie: een snelle website zal bijdragen aan meer conversies zoals aankopen en het invullen van contactformulieren. Bezoekers zullen sneller actie ondernemen en eerder geneigd zijn om ook op een later moment terug te keren naar je website als deze snel is.
  • Mobiele prestaties: steeds meer mensen bezoeken websites via hun mobiele telefoon, dus een snelle website is belangrijk om te garanderen dat deze goed presteert op mobiele apparaten.
  • Bounce rate: een trage website kan leiden tot een hogere bounce rate, wat betekent dat bezoekers snel de website verlaten en niet terugkomen. Een snelle website verlaagt de bounce rate en verhoogt de tijd die bezoekers op je website doorbrengen. Een lage bounce rate draagt hiermee ook bij aan een optimale SEO ranking in Google. 
Lees meer over de voordelen op de pagina over website optimalisatie.

Website ontwikkeling door juGO

Is het de hoogste tijd om je website te vernieuwen en wil je dit door een professional laten verzorgen? Neem dan contact op met juGO. 

juGO maakt niet zomaar een website. Je website wordt snel, geoptimaliseerd voor mobiele apparaten en zo opgebouwd dat de teksten en afbeeldingen aansporen om over te gaan tot actie. 

Neem contact op voor meer informatie en een oplossing op maat.

juGO VSP Bedankt

Zelf aan de slag met SEO en Google Ads?

Maak gebruik van deze 10 meest effectieve website optimalisatie tips. Zo leer je in minder dan 2,5 minuten wat je kunt doen om je website te verbeteren. 

Bekijk de 10 website optimalisatie tips of download het PDF bestand. 

Gebruik deze 10 tips om aan de slag te gaan met Google Ads. Hiermee leg je een sterke basis voor jouw rendabele Google Ads campagnes. 

Bekijk de 10 Google Ads tips voor beginners of download het PDF bestand.