De online krachtpatser

Gedreven door ambitie, hongerig naar succes!

De online krachtpatser

Gedreven door ambitie, hongerig naar succes!

Ervaring en service komen samen

In 2011 begon ik als junior Google Ads campagne manager bij een regionaal online marketing bureau. Daar heb ik veel kennis en ervaring opgedaan met het verbeteren van websites en het ontwikkelen, beheren en optimaliseren van Google Ads campagnes. 

Van kleine campagnes voor lokale ondernemers met een beperkt maandbudget, tot extreem uitgebreide Google Ads accounts voor internationale top bedrijven met marketing budgetten “waar je u tegen zegt”.  

De veelzijdigheid van het werken voor verschillende klanten in uiteenlopende branches is erg uitdagend. En de hoge mate van verantwoordelijkheid voor het succes van deze bedrijven vind ik fantastisch. Het geeft een enorme kick om mee te helpen aan het verbeteren van het bedrijfsresultaat. 

Maar ik zag ook enkele verbetermogelijkheden waar ik mee aan de slag wilde gaan. Op mijn eigen manier en volgens mijn eigen visie. 

Daarom ben ik in november 2022 juGO gestart met een duidelijke missie: bedrijven helpen met het verbeteren van hun online vindbaarheid om zodoende meer omzet te genereren. Hierbij staan transparantie, service en maatwerk voorop. 

juGO maakt dan ook het verschil door persoonlijke service, heldere communicatie en een lange termijn visie.

Wil je weten wat juGO voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan contact met mij op voor een persoonlijk gesprek. 

Michel - juGO

Videobellen

GSM Michel

Zakelijk

Whatsapp

Ervaar het zelf

Wil jij

12 jaar ervaring

De beste service

juGO denkt met je mee en biedt oplossingen die passen bij jouw bedrijf. En we bedienen geen concurrenten in jouw werkgebied

Neem contact op voor een kennismaking en advies op maat.

juGO VSP - De Online Krachtpatser