Google Ads uitbesteden

Google Ads uitbesteden

Google Ads uitbesteden

Wil je het beste resultaat en het hoogste rendement? Kies dan voor een gecertificeerde Google Ads expert die jouw Google Ads campagnes beheert en optimaliseert. 

De investering in een Google Ads expert betaalt zich terug door meer offerte aanvragen, hogere omzet en optimale inzet van jouw marketing budget. 

Vanaf € 299,- exclusief BTW per maand zorgt een gecertificeerde Google Ads expert van juGO ervoor dat jouw bedrijf bovenaan in Google vindbaar is in de regio waar jouw klanten zich bevinden. 

Profiteer van meer dan 12 jaar aan Google Ads kennis en ervaring en verbeter het rendement uit je online marketing investering. 

Maak persoonlijk kennis met jouw online expert

Plan een videogesprek via:

Teams & Meet 4

  De voordelen van Google Ads uitbesteden aan juGO

  Wil je bovenaan in Google vindbaar zijn in jouw werkgebied, dan ontwikkelen, beheren en optimaliseren we jouw Google Ads campagnes vanaf € 299,- exclusief BTW per maand. Onze campagnes behalen betere resultaten voor een lager marketing budget. Dat is de meerwaarde van juGO.

   juGO werkt niet met lastige contracten. Je kunt altijd stoppen of tijdelijk pauzeren.

  Bij juGO hoef je nooit vooruit te betalen. We gaan eerst voor je aan de slag voordat je een factuur ontvangt. Zo kun je zonder risico gebruik maken van onze expertise.

  de campagnes die we ontwikkelen zijn van jou. Jij bent en blijft altijd eigenaar van het Google Ads account en de bijbehorende advertentiecampagnes.

  Er kan maar één bedrijf bovenaan in Google staan. Daarom werken we exclusief voor jouw bedrijf en bedienen we geen concurrenten in dezelfde regio. Zo ben je er zeker van dat we alles uit de kast halen voor jouw bedrijf.

  via Google Analytics en op maat gemaakte rapportages delen we de resultaten en krijg je inzicht in het rendement van de Google Ads campagnes. Hiermee maken we onze meerwaarde op een eenvoudige manier inzichtelijk.

  Profiteer van onze jarenlange ervaring met Google Ads en haal het hoogste rendement uit je online marketing budget. Wij zorgen ervoor dat er geen budget verloren gaat en je het beste resultaat behaalt.

  Wil je bovenaan zichtbaar zijn in Google Search? juGO kent de kneepjes van het vak en is Google Ads Search gecertificeerd. Check hier het certificaat.

  Gratis Google ads audit

  Laat je Google Ads account gratis beoordelen door onze onafhankelijke en gecertificeerde senior Google Ads specialist met meer dan 12 jaar ervaring. 

  Google Ads expert inschakelen

  Google Ads uitbesteden aan een Google Ads Expert, waarom zou je daar als bedrijf voor kiezen? 

  Google Ads uitbesteden heeft diverse voordelen:

  • Optimaal resultaat: een gecertificeerd Google Ads expert zoals juGO heeft de kennis en ervaring om effectievere campagnes te creëren en betere resultaten te behalen dan wanneer je Google Ads zelf doet of “het er maar even bij doet”. Voor het beste resultaat van je advertentiecampagnes is de juiste kennis, voldoende tijd en periodieke aandacht vereist.
  • Bespaar tijd: Google Ads uitbesteden kan je veel tijd en moeite besparen die nodig is om campagnes op te zetten en te beheren, waardoor jij je kunt richten op andere belangrijke zaken.
  • Optimalisatie: een Google Ads expert van juGO weet hoe campagnes kunnen worden geoptimaliseerd om betere resultaten te behalen. Hiermee bespaar je kosten en optimaliseer je het rendement op je online marketingbudget.
  • Inzicht: een Google Ads expert geeft je gedetailleerd inzicht in de prestaties van je campagnes en helpt bij het verbeteren van je online strategie.
  • Nieuwe mogelijkheden: een Google Ads expert is op de hoogte van nieuwe mogelijkheden en functies binnen het Google Ads platform. Als de nieuwe functies aansluiten bij je doelstellingen, kunnen de campagnes worden uitgebreid en de resultaten worden verbeterd.
  • Kostenbesparing: Google Ads uitbesteden aan een expert helpt je om kosten te verlagen. Door focus, gericht bieden en effectieve optimalisatiestrategieën te implementeren zorgt een Google Ads expert voor een hoger rendement. Je bespaart dus niet alleen tijd (en daardoor geld) met het beheer, maar ook op de prijs per klik. En door het verlagen van de kosten per order, haalt een expert een hoger rendement, ofwel ROI (return on investment).
  • Objectieve aanbevelingen: een Google Ads expert is onafhankelijk. Je krijgt dus objectieve aanbevelingen en adviezen.
  • Branchekennis: een Google Ads expert heeft jarenlange ervaring en branchekennis, waarmee hij je kan helpen om jouw campagnes aan te passen aan de specifieke behoeften van jouw bedrijf en doelgroep.

  Google Actie

  € 400,- gratis advertentiegoed

  Google biedt nieuwe Google Ads gebruikers nu tijdelijk € 400,- gratis advertentietegoed. Besteedt je in de eerste 60 dagen na het aanmaken van je nieuwe Google Ads account voor € 400,- aan kliks op je advertenties, dan krijg je daarna € 400,- advertentietegoed van Google.

  juGO helpt je uiteraard met het aanmaken van je nieuwe Google Ads account en het claimen van het gratis advertentietegoed.

  Google Ads uitbesteden aan juGO

  Google Ads uitbesteden aan juGO zorgt voor betere resultaten en een hoger rendement uit je online marketing budget. juGO is een gecertificeerd Google Ads expert die je volledig ontzorgt en altijd streeft naar het beste resultaat en zo laag mogelijke kosten.

  Je zit bij juGO nooit vast aan een contract. Je kunt dan ook te allen tijde stoppen of de campagnes tijdelijk onderbreken.

  Profiteer van meer dan 12 jaar ervaring met het opzetten, onderhouden en optimaliseren van Google Ads campagnes voor uiteenlopende bedrijven, zowel in MBK als voor internationale B2B en B2C bedrijven.

   juGO helpt je om online vindbaar te zijn en zorgt voor een betaalbare en rendabele Google Ads strategie die geld oplevert.

  Neem contact op en haal het beste uit je Google Ads campagnes. 

  juGOVSP Cerfiticaat
  juGOVSP Cerfiticaat

  De juGO Google Ads certificering verifiëren kan via deze link

  Zelf aan de slag met SEO en Google Ads?

  Maak gebruik van deze 10 meest effectieve website optimalisatie tips. Zo leer je in minder dan 2,5 minuten wat je kunt doen om je website te verbeteren. 

  Bekijk de 10 website optimalisatie tips of download het PDF bestand. 

  Gebruik deze 10 tips om aan de slag te gaan met Google Ads. Hiermee leg je een sterke basis voor jouw rendabele Google Ads campagnes. 

  Bekijk de 10 Google Ads tips voor beginners of download het PDF bestand.