juGO helpt begrafenisondernemers met

juGO helpt begrafenisondernemers met

Begrafenisondernemers profiteren van Google

Mensen starten hun zoektocht voor een begrafenisondernemer veelal via Google.

Om inzicht te krijgen in het zoekverkeer heeft juGO onderzoek gedaan naar relevante zoekwoorden voor begrafenisondernemers. 

Jouw uitvaartcentrum bovenaan in Google

Om jouw uitvaartcentrum bovenaan in Google te tonen, kun je gebruik maken van zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine adverteren via Google Ads (SEA). Beide methodes hebben hun eigen specifieke kenmerken en voordelen. Het beste resultaat wordt echter behaald door een combinatie van SEO en SEA in te zetten. 

Online Vindbaarheid Begrafenisondernemer

Zelf aan de slag met SEO en Google Ads?

Maak gebruik van deze 10 meest effectieve website optimalisatie tips. Zo leer je in minder dan 2,5 minuten wat je kunt doen om je website te verbeteren. 

Bekijk de 10 website optimalisatie tips of download het PDF bestand. 

Gebruik deze 10 tips om aan de slag te gaan met Google Ads. Hiermee leg je een sterke basis voor jouw rendabele Google Ads campagnes. 

Bekijk de 10 Google Ads tips voor beginners of download het PDF bestand.

Ontdek juGO's unieke aanpak in 80 seconden

juGO VSP - De unieke juGO aanpak in 80 seconden

Reviews van onze klanten

Abdel Laayati
Abdel Laayati
2023-10-06
Top service. Flexibel en reageert razend snel. Duidelijk/operatief en meedenkend.
T
T
2023-10-05
Mooi persoonlijk gesprek gehad met Michel, heeft duidelijk toegelicht waar wij als bedrijf nog in kunnen verbeteren met daarnaast advies hoe google addwords ons in de toekomst goed kan helpen. Een gratis advies gesprek is zeker een aanrader ongeacht je situatie, of je nou een starter bent of niet. Nogmaals bedankt voor het fijne gesprek!
Anouk Schwieters
Anouk Schwieters
2023-07-19
Ik ben zeer tevreden over JuGo VSP. Michiel komt met onderbouwd advies en denkt mee. De lijnen zijn kort en er wordt echt de tijd genomen voor overleg en uitleg. Hij is kundig en beslist geen partij die het onderste uit de kan wil. Hij gaat voor tevreden klanten en resultaat! Dat is het fijne aan een klein kantoor en ik zou hem dan ook iedereen aanbevelen!
Holywood Builders
Holywood Builders
2023-04-19
JuGO verzorgt voor ons de Google Ads campagnes, wij zijn heel blij met de resultaten en de samenwerking met Michel!
Kees de Boer
Kees de Boer
2023-04-17
Top service en we komen nog op terug.
Chantal Leeuwenburg
Chantal Leeuwenburg
2023-03-09
Michel heeft mij perfect geholpen met mijn hulpvraag. Ik wilde hulp bij SEO En hij heeft veel ervaring en kennis van Google. Zijn advies was om de website te optimaliseren. Zodat ik beter en sneller vindbaar ben in Google. Na een verouderde website was het nodig om deze aan te passen. Dat proces verliep heel prettig. En ging vrij snel. Hij was me heel behulpzaam met ideeën en input. Om zo tot een mooie frisse overzichtelijke website te komen. Ik ben er heel blij mee en ben hem dankbaar. Want hier heb ik geen verstand van. Ik kan hem echt aanbevelen!👌👍
mohammed
mohammed
2023-02-22
Fijn bedrijf om mee samen te werken, ik ben er heel blij mee. Het helpt zeker voor mijn bedrijf om goed gevonden te worden. Ook mijn website is verbeterd. Ze denken goed mee naar de wensen die ik heb.
Info Rij
Info Rij
2023-02-12
Samenwerking met juGO is top! Binnen een week een mooie en professionele website voor ons gemaakt. Erg tevreden. Vriendelijk en snel contact. Echt een aanrader!
Rob de Wolff
Rob de Wolff
2023-02-06
Mijn nieuwe website bij juGO laten maken. Heel erg tevreden. Vriendelijk contact, professioneel en snel. Mijn nieuwe website gaat zeker helpen om nog beter vindbaar te zijn op het internet. Dank voor de fijne samenwerking

Wil jij

12 jaar ervaring

De beste service

juGO denkt met je mee en biedt oplossingen die passen bij jouw bedrijf. En we bedienen geen concurrenten in jouw werkgebied

Neem contact op voor een gratis adviesgesprek.

juGO VSP - De Online Krachtpatser

Zoekmachine optimalisatie voor uw uitvaartcentrum

Zoekmachine optimalisatie (SEO) biedt diverse voordelen voor uw uitvaartcentrum zoals:

Een goede SEO-strategie kan leiden tot een hogere positie in de zoekresultaten, waardoor uw uitvaartcentrum meer online zichtbaarheid krijgt.

Door een hogere positie in de zoekresultaten te behalen, zal uw website meer bezoekers aantrekken. Dit zorgt vervolgens voor een stijging van het aantal nieuwe aanvragen voor uitvaartbegeleiding.

Zoekmachine optimalisatie richt zich op het verbeteren van de kwaliteit en relevantie van de inhoud en de technische aspecten van uw website. Dit leidt tot een betere gebruikerservaring en meer nieuwe klanten. 

SEO is een duurzame strategie omdat de verbeteringen die worden aangebracht aan uw website, op de lange termijn blijvende resultaten opleveren. 

Google Ads voor uw uitvaartcentrum

Google Ads (SEA) biedt diverse voordelen voor uw uitvaartcentrum zoals:

SEA stelt uw uitvaarcentrum in staat om advertenties te richten mensen die op zoek zijn naar uitvaartbegeleiding of uitvaartzorg.

Google Ads helpt bij het verbeteren van de lokale zichtbaarheid van uw uitvaartcentrum. Advertenties worden gericht op uw gekozen regio en werkgebied, bijvoorbeeld in een straal van 25 kilometer rondom uw uitvaartcentrum.

In tegenstelling tot SEO, dat tijd kost om organische zoekresultaten te verbeteren, zal SEA sneller resultaat opleveren. Na het ontwikkelen en activeren van de Google Ads campagnes zijn uw advertenties direct in Google zichtbaar en zullen deze meer verkeer naar uw website genereren. Dit zal op korte termijn dan ook meer klanten opleveren. 

SEA stelt uw uitvaartcentrum in staat om eenvoudig advertenties te testen, aan te passen en te optimaliseren, hetgeen helpt om de beste strategie voor uw bedrijf te bepalen.

Met de gratis analysetool Google Analytics kunnen we de prestaties van uw advertentiecampagnes nauwkeurig meten en optimaliseren. Dit zorgt voor een optimaal rendement van uw online marketing budget.

Het beste van twee werelden

Het combineren van SEA en SEO in een geïntegreerde online marketingstrategie zal uw uitvaartcentrum of begrafenisonderneming helpen om de online zichtbaarheid, het verkeer naar de website en de aanwas van nieuwe klanten te verbeteren. 

Door beide methoden samen te gebruiken, zal uw uitvaartcentrum profiteren van de snelle resultaten van SEA en tegelijkertijd werken aan het opbouwen van een solide basis voor organische groei op lange termijn met behulp van SEO.